Over mij

Ik ben een hard werkende fotograaf die altijd opzoek is naar een balans tussen technische perfectie en sfeer. Daarnaast ben ik niet bang om mij op onbekend terrein te begeven om mijn kwaliteiten te verbeteren.

Als fotograaf plan ik graag alles vooruit en let ik op de details. Bij een mooie foto is timing belangrijk. Niet alleen het juiste licht, maar ook de locatie, tijd van de dag (of nacht), het weer en welke richting je op fotografeert. Ik wil het allemaal zoveel mogelijk van te voren weten. En als de foto dan precies is zoals bedacht kan ik mijn geluk niet op.

Ik ben graag op pad en dan het liefst in het midden van de nacht of vroeg in de ochtend. Dan is de wereld op zijn mooist. Als de camera’s dan hun werk doen geniet ik van de stilte en de rust om mij heen. Het liefst met een klein groepje, maar alleen kan ik mij ook goed vermaken.

Neem gerust contact met mij op over beeldaanvragen en licenties, presentaties, samenwerkingen en opdrachten of workshops, per mail of door het contactformulier in te vullen.

© Leoniek van der Vliet